Stöd oss

Genom att stödja Arkitekter utan gränsers arbete i världen kan du medverka i kampen för rättigheten till ett värdigt boende, och samtidigt vara med i lärorika och utvecklande kunskapsutbyten. Det finns olika sätt att stödja Arkitekter utan gränser. Du väljer själv vad som passar dig bäst, men oavsett vad så gör ditt bidrag skillnad!

Bli medlem

Bli medlem

Bli medlem i Arkitekter utan gränser och medverka till en hållbar byggd miljö i Sverige och världen. Vi behöver både aktiva och stödjande medlemmar. Som medlem har du möjlighet att påverka vårt arbete. Du får också ta del av nyhetsbrev och aktiviteter som Arkitekter utan gränser anordnar.

Företag

Bli stödföretag

Som stödorganisation ger ni oss möjligheten att fortsätta vårt arbete för en hållbar utveckling i den byggda miljön. Ni har en given plats på årsmöten, föreläsningar och seminarier som Arkitekter utan gränser anordnar, och också möjligheten att synas på vår hemsida och i medlemsutskick.

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare till Arkitekter utan gränser och medverka till en hållbar byggd miljö i Sverige och världen.

Stöd projekt

Stöd projekt

Finns det ett särskilt projekt du vill ge ditt stöd till? När du väljer att stödja ett enskilt projekt öronmärks donationen för just det specifika projektet och pengarna går oavkortat till byggmaterial, resor eller vad det kan vara som behövs.

julklapp

Ge bort en rättvis julgåva

Nu har du möjlighet att bidra till ännu fler spännande projekt genom att ge bort en gåva som verkligen gör skillnad. Stöd ett enskilt projekt, Arkitekter utan gränser som helhet eller ge bort ett medlemskap!