Från årsmötet

Av pernillahagbert 8 mars, 2017

För några veckor sedan samlades ett drygt 30-tal medlemmar i Göteborg för årsmöte och efterföljande seminarium tillsammans med andra gäster för att fira och reflektera kring ASF Sveriges nu 10-åriga verksamhet.

Tack OkiDoki Arkitekter för att vi fick vara i era fina lokaler. Tack till mötesordförande Pål Castell och sekreterare Edith Humble, samt stort tack till de ASF-projekt som presenterade, till Alexander Furunes Eriksson för en mycket uppskattad föreläsning och de paneldeltagare som bidrog med sina reflektioner.

Årsmöteshandlingarna kommer laddas upp i sin helhet , men då den ekonomiska redovisningen tyvärr ej var klar att presenteras i tid till årsmötet beslutade mötet att ej bevilja den avgående styrelsen ansvarsfrihet och istället kommer det kallas till extrainsatt årsmöte – så håll utkik efter mer information kring detta!

Arkiv: Aktuellt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>