Är du intresserad av att ta en mer aktiv roll i Arkitekter utan gränsers arbete?

Av mariahook 17 april, 2015

Arkitekter utan gränser har som ambition att växa både vad gäller aktivitet och antal medlemmar. För att klara av detta bestämde årsmötet i februari att styrelsen ska kompletteras med arbetsutskott för att sköta föreningens interna arbete. Vi tror att detta är en möjlighet att dra nytta av all den kunskap och erfarenhet som vi vet finns hos våra medlemmar. Vi söker nu därför personer som vill ingå i ett nytt utskott för sponsring och finansiering – är du kanske en av dom?

Utskottet kommer att bestå av ca 3 personer som tillsammans med en representant från styrelsen ansvarar för arbetet med att utveckla, och hitta nya sätt för finansiering av vår verksamhet. Till gruppen söker vi personer som har intresse för och gärna egen erfarenhet av att söka bidrag via stipendier, fonder etc. Vi söker också dig som gillar att knyta kontakter med t ex näringslivet. Arbetet är ideellt men vi tror det här är en spännande möjlighet att utvecklas, vidga sitt kontaktnät, skaffa sig erfarenhet och samtidigt bidrar till något bra.

Låter detta intressant? Hör av dig till anna.olsson@arkitekterutangranser.se eller emma.skottke@arkitekterutangranser.se så berättar vi mer om uppdragen!

Arkiv: Arkitekter utan gränser

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>